Over Onze Cursussen

Op Muziekmeesters Online vind je verschillende soorten cursussen. Sommige zijn gratis te bekijken, sommige zijn beschikbaar voor de vaste leerlingen van de muziekschool, en voor andere moet je een klein bedrag betalen. Hoe dit allemaal werkt lees je hieronder.

Gratis Cursussen

Een aantal cursussen op Muziekmeesters Online is geheel gratis te volgen. Hiervoor hoef je niet te registreren, een account aan te maken of in te loggen. Je kunt deze gewoon bekijken als Gast.

Betaalde Cursussen

Er zijn op Muziekmeesters Online verschillende betaalde cursussen te vinden:
  • Losse Cursussen (die bestaan uit 1 les)
  • Cursussen die meerdere lessen bevatten
  • Cursussen die deel uit maken van een Serie
Bij cursusseries geldt dat je slechts eenmaal een bedrag betaalt om toegang te krijgen tot alle cursussen in de serie.
Om je online te kunnen aanmelden voor de betaalde cursussen, dien je eerst zelf een inlog account te maken. Hoe dat moet, lees je hieronder.

Cursussen voor Muziekschool Leerlingen

Sommige cursussen zijn specifiek voor leerlingen die al les hebben op de Muziekschool en sommige betaalde cursussen zijn voor de vaste leerlingen van de Muziekschool gratis. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je docent of met de Muziekschool via info@muziekmeesterswestland.nl. Zij kunnen dan een inlog account en de juiste toegang tot de gewenste cursussen voor je regelen.

Cursussen voor Organisaties

Ook als School, Kinderopvang, Woonzorglocatie voor Ouderen of andere Organisatie, zijn er mogelijkheden om de cursussen of cursusseries te verkrijgen om binnen uw eigen organisatie te gebruiken. Neem voor meer informatie hierover gerust eens contact op met Muziekmeesters via info@muziekmeesterswestland.nl.
We kunnen voor uw organisatie ook cursussen op maat maken! Dit kan ook in combinatie met een fysiek bezoek of les door een of meerdere van onze docenten, bijvoorbeeld in de vorm van een muziekles, workshop of voorstelling.

Zelf een Account Maken

Een account maken op Muziekmeesters Online (Registreren) is zo simpel als een driekwartsmaat!
  • STAP 1: Klik hier op Nieuw Account Maken (je vindt dit ook via "Login" (rechtboven in het scherm) en dan "Nieuw Account Maken")
  • STAP 2: Vul de gevraagde gegevens in en bevestig met de grote rode knop "Maak mijn nieuwe account aan"
  • STAP 3: Je ontvangt dan meteen een email met daarin een link om je account te bevestigen en je kunt aan de slag!
Overigens zullen je privacy gevoelige gegevens zoals je emailadres natuurlijk niet zichtbaar zijn voor de andere gebruikers van de website. Je gebruikersnaam wordt wel zichtbaar binnen de cursussen waar je je voor aanmeldt, zodat jij, de docent en de andere deelnemers aan de cursus jullie ervaringen, feedback en wensen kunnen delen.