Nieuwsbrief Muziekmeesters Online
 
  logo  

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

Volgend weekend Pasen. Buiten spelen en eitjes zoeken, maar op vrijdag en maandag kun je in de ochtend met de kinderen online muziek maken of kijken en luisteren naar een voorjaarsverhaal vanuit de bibliotheek.

De categorie Vakantieactiviteiten staat weer open voor het paasweekend.

 
 

 Instrumenten

 

UITGELICHT: LUISTERLESSEN VAN JUF CINDY

De luisterlessen van Juf Cindy zijn leuk én leerzaam om samen met kinderen vanaf 8 jaar te doen. Je leert er vast zelf ook wat van! Er zijn 4 luisterlessen: Snaarinstrumenten, Blaasinstrumenten, Filmmuziek en Pretparkmuziek.

Een les kost € 3,00, je kunt met je groep of thuis de les zo vaak je wil bekijken en meedoen. Het antwoordenblad print je zelf uit.

 
    

MORE VOOR KOOR, BAND OF MUZIEKGROEP 

Muziekmeesters heeft tijdens deze lockdown het MORE (Muziekmeesters Online Rehearsal Environment) ontwikkeld. We zijn aan de slag gegaan met ZOOM en Jamulus, geïntegreerd via Muziekmeesters Online. Wil je met je band, koor of muziekgroep MORE uitproberen? Lees de info pagina en neem contact op. 

Wil je ons bereiken? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Muziekmeesters Westland

facebookVOLG ONS OP FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online