Nieuwsbrief Muziekmeesters Online
logo

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

Muziekmeesters heeft online lessen voor thuis én voor het onderwijs, opvang of BSO. Voor elke leeftijd vind je hier iets.

Kijk ook eens op de pagina onze culturele partner in het Westland.          Theaterschool Koperen Kees.kroontje

NIEUW: MUZIEK SAFARI

Woensdag as. (10 maart) start een Online cursus voor kleuters. 7 lessen van Juf Rianne met begeleiding van Meester Ferry. 

Tijdens de lockdown van de scholen hebben we heel veel ervaring opgedaan met de online lessen. Nu is het mogelijk om, net als echt op de muziekschool, een cursus te volgen. Elke week met dezelfde groep kinderen. De deelnemers leren de basiselementen van de muziek: Ritme, melodie, hard en zacht, snel en langzaam komen iedere les aan bod. 

7 lessen op woensdagen om 13.00 uur

 

kleutercursus

Lessen via ZOOM, kosten € 49 inclusief lesmateriaal (downloads)

meester kevin

UITGELICHT

De lessen op film van Meester Kevin zijn voor de bovenbouw. Er zijn er 10. Doe bijvoorbeeld Alleen maar Actief met je groep of klas. Of thuis.... als je even klaar bent met al het stilzitten voor je scherm.

Elke les heeft een ander onderwerp, van Beatbox, Songwriting, Rap, tot een les over klanken van Foley artiesten.

Een les kost € 3,00 Staat de les eenmaal op je account, dan kun je hem zo vaak je wil gebruiken, aan de kinderenlaten zien en lekker meedoen.

 

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Muziekmeesters Westland

facebook Like ons op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online