Nieuwsbrief Muziekmeesters Online
logo

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

Vanaf de eerste lockdown, nu bijna een jaar geleden, hebben we het aanbod van online muzieklessen voortvarend opgepakt, steeds uitgebreid en verbeterd. We gaan nog even zo door, want de muziekschool is nog dicht.

Heb je een muziekwens voor je groep, je klas of voor thuis? Laat het ons weten, we laten ons graag inspireren door jouw vraag. 

PEUTERCARROUSEL, cursus van 7 weken

Juf Annemarie, de muziekdocente die gespecialiseerd is in muziekles voor kinderen tot zes jaar, heeft een programma ontwikkeld om peuters via zoom les te geven. 

Nu live lessen niet mogelijk zijn, is dit een goede manier om kinderen toch met muziek bezig te laten zijn. De zoom-lessen zijn interactief, de kinderen kunnen samen met een ouder, of grootouder, of andere volwassene, lekker meedoen. 

Bij de Sing Ins van januari en februari is gebleken dat de kinderen ook online een band met de juf krijgen bij de lessen via ZOOM. Daarom gaan we nu een echte cursus met 7 lessen starten. De lessen zijn op een vaste tijd, net als "echt" naar de muziekschool gaan.

ZATERDAG 9.30 UUR / START OP 6 MAART

Peuter Carrousel

IN THE SPOTLIGHT: MUZIEK MET MEESTER CASPER VOOR HET ONDERWIJS, GROEP 3 -6, OF VOOR THUIS 

DOE JE MEE?

Olifant 1Lion

In de les over de Leeuw gaan de kinderen de 3 stemmen van het liedje: The Lion sleeps Tonight door elkaar zingen. Zing mee met A-WimowehA-hooh A-hooha  A-Wimoweh of met In the jungle, the mighty jungle, the Lion sleeps tonight. Moeilijk? Nee hoor, kijk maar in de film.

In de Olifant-Les doen de kinderen op de muziek de olifant na. De langzamen grote stappen in de 2/4 maat en de dansende slurf in de 3/4 maat. Daarna leren de kinderen, de leerkrachten én/of de ouders het lied van Tom de Olifant.

 

ER ZIJN 10 LESSEN VAN MEESTER CASPER, KOSTEN AANSCHAF € 3,00 PER LES, EN JE KIJKT DE LES ZO VAAK JE WIL. 

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Muziekmeesters Westland 

facebook Like ons op facebook! en blijf op de hoogte van alle online muziek.

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online