Nieuwsbrief Muziekmeesters Online
Logo

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

 

START VAN HET BASISONDERWIJS 

We zijn blij dat alle kinderen weer naar school gaan. Enkele muziek- en theaterdocenten gaan ook weer de scholen in om daar live lessen te geven, maar nog niet op grote schaal. Voorzichtigheid is nog steeds heel belangrijk.

Met de live/online muzieklessen aan kleuters hebben we ervaren dat het contact met kinderen via het scherm in de ZOOM omgeving enorm goed werkte. De afgelopen weken hebben heel veel kinderen thuis of in de opvang staan dansen en zingen voor TV- of computerscherm. 

De dagelijkse filmpjes van de afgelopen weken zijn nog beschikbaar om in de klas te kijken en mee te doen, en vanaf maandag 15 feb. zijn de Kleuter Muzieklessen iedere maandag live om 13.00 uur. Heeft uw kind genoten? laat het weten aan de groepsleerkracht, en de hele klas kan meedoen.

JUF RIANNE EN MEESTER FERRY GEVEN DE LIVE/ONLINE KLEUTER MUZIEKLESSEN: MAANDAGEN OM 13.00 UUR 

ZIT JE KLAAR MET JE GROEP?

Juf Rianne en Meester Ferry

 Juf Annemarie  

START VAN DE KINDEROPVANG

De Live/Online Sing Ins van de afgelopen weken hebben heel veel Ukkies en hun ouders plezier laten beleven. Ook groepjes peuters in de opvang deden regelmatig mee. 

Is je kindje weer naar de opvang? De muzieklessen van Juf Annemarie hoeven ze niet te missen. Iedere maandag om 9.30 uur is Juf Annemarie Live via het scherm bij jullie om te zingen, te zwaaien, te dansen en nog veel meer.

Kom je morgenochtend weer? Ben je op de opvang? Vertel het verder, we hopen heel veel kinderen een plezier te doen.

  

OP MAAT VOOR ONDERWIJS OF OPVANG, ONLINE IN JE VRIJE TIJD

Muziekmeesters Westland en Theaterschool Koperen Kees maken lessen, voorstellingen, workshops voor iedere groep of leeftijd. We zijn in het afgelopen jaar gegroeid in alle digitale en online mogelijkheden. Onze docenten komen graag bij jou op school of in je kinderdagverblijf lesgeven. Kan het nog niet? Laat ons digitaal binnenwandelen met een les van deze website, of vraag naar de mogelijkheden om op maat iets voor je te doen.

Helaas kunnen we je nog niet ontvangen op onze leslocaties, maar alle lessen voor jou en/of je kind als vrijetijdsbesteding geven we online.

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

facebook

Met vriendelijke groet,

Team Muziekmeesters Westland

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online