Nieuwsbrief Muziekmeesters Online

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

 

LOCKDOWN ONDERWIJS STOPT

Het lijkt erop dat het basisonderwijs na komende week weer start met live lessen en alle kinderen naar school. Superfijn! Wij, docenten en management Muziekmeesters hopen dat de lessen in de muziekschool, én de muzieklessen van onze docenten in het onderwijs dan ook weer kunnen starten.

Deze week zijn we er nog online voor alle kinderen. De dagelijkse Sing Ins voor 0 tot 4 jaar om 9.30 uur, de dagelijkse Kleuter Muzieklessen om 13.00 uur, en heel veel theater en muzieklessen voor 2 tot 12 jaar.

Er komen ook nieuwe workshops in het Plus Aanbod. Kijk binnenkort bij de workshops Cubase, Theorie&Solfège, Musical of Jazz improvisatie.

 dagelijks aanbod
 zingen  

GEEF EEN LIEDJE CADEAU

De liedjes van vroeger zijn heerlijk om mee te zingen. Er staan er wel tien op Muziekmeesters Online in het Plus Aanbod. Nu alle bewoners in verpleeghuizen en andere woonzorglocaties de eerste inenting hebben ontvangen staat het ook weer iedereen vrij om samen te zingen!

Doe een liedje cadeau. Ga weer samen zingen met 24 Rozen van Toon Hermans, Aan de Amsterdamse Grachten of Het Dorp.

De teksten en melodie leer je met de filmpjes mee.

  

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

Volg ons ook op 

facebook

Met vriendelijk groet

Team Muziekmeesters

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online