Nieuwsbrief Muziekmeesters Online

logo wit   plus aanbod

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

DAGELIJKS VOOR KINDEREN 0-6 JAAR  

Zolang de lockdown duurt gaan we door met onze dagelijkse Online Sing In en Kleuter Muziekles. 

NIEUW VOOR 8 TOT 12 JAAR

Luisterlessen van Juf Cindy over filmmuziek en over pretparkmuziek, met werkblad. Deze lessen staan in de categorie Kijken&Aan de Slag.

NIEUW VOOR TIENERS, VOLWASSENEN EN OUDEREN

Plus Aanbod is een nieuwe categorie. Daar staan lessen via live Zoom, of muzieklessen op film, voor iedereen boven de 12 jaar. Ben je geïnteresseerd in theorie, solfège, jazz of uitvoeringspraktijk? hier staan voor jou de live lessen van Vincent Janse.

zing mee

Nieuw in het Plus Aanbod zijn de Zing Mee lessen waarbij je met je kind, of met je kleinkind de liedjes weer leert waarvan je de tekst en melodie misschien vergeten bent. Denk ook eens aan ouderen die misschien nog liedjes in hun hoofd hebben, maar ze niet meer zo makkelijk zingen. Met deze filmpjes kunnen zij herinneringen ophalen en veel plezier hebben.

BINNENKORT OP DE WEBSITE

Komende week zijn de films van Theaterschool Koperen Kees beschikbaar op deze website in de categorie Koperen Kees. Bekijk daar alle afleveringen van Koperen Kees TV.

logo KK

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

Blijf je graag op de hoogte van het actuele aanbod? Volg ons op https://www.facebook.com/Muziekmeesters en op Instagram muziekmeesterswestland

 

Met vriendelijke groet,

Team Muziekmeesters Westland

 

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online