Nieuwsbrief Muziekmeesters Online
logo wit

BESTE BEZOEKER VAN MUZIEKMEESTERS ONLINE

Je ontvangt deze nieuwsbrief als deelnemer aan één van onze activiteiten op onze online leeromgeving voor muziek. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk, maar we hopen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

DAGELIJKS VOOR KINDEREN 0-6 JAAR

Zolang de lockdown duurt gaan we door met onze dagelijkse Online Sing In en Kleuter Muziekles. Bij alle Kleuterlessen (vanaf 11 jan.) staan nu kleurplaten. Natuurlijk gaan ze over muziekinstrumenten. 

Als je teruggaat naar je les, of je kiest een nieuwe les, kun je de kleurplaat downloaden en printen. Het zou leuk zijn als ingekleurde kleurplaten weer bij ons komen als foto of ingescand..... Dan plaatsen we die weer op de website en als prijs krijg je een gratis deelname aan een les.

 

PLUSAANBOD 

Masterclass Vincent Janse: Wat is een goede solo? Improviseren is een verhaal vertellen. Wat maakt een solo nu een goede solo? Of is het puur magie, of zelfs louter toeval? Vincent neemt je mee op een reis met voorbeelden van meester muzikanten. Want als je weet waar je op kunt letten en hoe een solo is opgebouwd, verhoogt het direct je luisterplezier. (di. 21.00 uur)

Introductieles Theorie & Solfège door Vincent Janse: Wat houdt gehoortraining in en vooral, wat kun je ermee? Muziektheorie wordt vaak gezien als saai en noodzakelijk kwaad - maar wat gebeurt er als je de grammatica achter de 'taal' muziek op je eigen instrument of stem kan toepassen? Open je oren! (ma. 16.00 uur)

 

    vincent

 

KKTV  kevin

 

NIEUW 

Nieuwe muzieklessen van Meester Kevin(9+) voor thuis en op school. Deze lessen staan in de categorie Kijken&Aan de Slag. Songwriting, Rap, Loop, Beat, en nog veel meer.

Koperen Kees TV. voor alle leeftijden. Met Voorlezen, Zingen, Theater- en Knutsel opdrachten, en gewoon leuke filmpjes. Deze lessen staan in de categorie Koperen Kees. 

Heb je vragen of wil je graag contact? Mail naar info@muziekmeesterswestland.nl

Blijf je graag op de hoogte van het actuele aanbod? Volg ons op https://www.facebook.com/Muziekmeesters en op Instagram muziekmeesterswestland

Geen bijlagen.

Nieuwsbrief Muziekmeesters Online